בדיקת הולטר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• בדיקת הולטר
    אתי
    14/03/2008

שלום,
    בני בן 16, ביצע בדיקת הולטר למעקב. בתשובת הבדיקה נכתב: קצב סינוס, דופק מינימלי 30, מקסימלי 114, ממוצע 45.
    נצפה זוג VPC'S בודד (עמ' 8 ). נצפו סה''כ 6 VPC'S במשך הבדיקה. NODAL TACHYCARDIA DURING EFFORT 75 BPM

הפרעות קצב חדריות APC‘S:

הפרעות הולכה: נצפה COMPLETE A-V BLOCK עם מרווח R-R מקסימלי עד 3.3 שניות . THERE ARE A FEWW EPISODES WITH WENCHEBACH WITH ALLTERNANT BEATS INDICATING TWO LEVEL OF BLOCKS IN THE A-V NODE PAGE 6-7-8
    שינויים משמעותיים בקטע st: נצפו היפוכי גלי T בערוצים 3 -1 .

ברצוני לציין שמדובר בנער פעיל, לא מוגבל בפעילות גופנית אלא רק נמצא במעקב.
    אודה לכם מאוד אם תבהירו לי את משמעות הבדיקה, כי התור לרופא בעוד הרבה זמן. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הולטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הולטר

ד''ר דני פינק
    14/03/2008

שלום אתי

יש לי שתי בעיות שלא מאפשרות לי לתת תשובה.

1) משמעות התשובה תלויה מאוד בשאלות המדויקות שהרופא שאל כשביקש את הבדיקה ואת לא יודעת אותן.
    2) הרופאים שקוראים את ההולטר לא מכירים את החולים ובדרך כלל לא מכירים את השינוים שיכולים להיות תקינים בהולטר של נער. אני וקרדיולוג ילדים אחר חייבים לעבור על כל הבדיקה מחדש- אנחנו בדרך כלל לא יכולים לסמוך על התשובה שנכתבה.

אם הבן שלך בריא ללא בעיות קליניות, את יכולה לחכות בשקט לתור לפי התשובה שהייתה.

שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו