מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופק מואץ ופענוח הולטר לבדבי יונוביץ20/05/2013
שלום
ביתי בת 9, חולת סכרת נעורים (מגיל 6). בחודשים האחרונים חשה לא טוב, דופק מואץ (בבדיקות בבית בין 100-110), חולשה, לעתים סחרחורות, כאבים בחזה. עקב כך, הופנתה להולטר לב. להלן תוצאה שקיבלנו מפענוח ההולטר:
קצב סינוס סדיר 56-151 וממוצע 89.
כ-110 PAC'S בודדים בפיזור הומוגני ויותר בלילה. מעט קטעים קצרים של טכיקרדיה עלייתית.
יש לציין שאמי סבלה כרונית מטכיקרדיה וגם אני סבלתי מכך (ללא טיפול - יש לציין שגם אני חולה בסכרת נעורים).
מה משמעות התוצאות, האם יש לטפל בכך ? כפי שאמרתי, ההרגשה שלה מאד לא נעימה במהלך היום, יותר בערבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק מואץ ופענוח הולטר לב - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו20/05/2013שלום דבי
קשה לעשות אבחנות בהולטר שמתקשרות בברור לתלונות.
בסה"כ ההולטר בסדר. הדבר היחיד שלא ברור לי למה התכוונו ב קטעים קצרים של טאכיקרדיה עלייתית (באיזו מהירות? האם זה יכו להיות סנוס טאכיקרדיה?)
מציע לך לקחת את כל בדיקת ההולטר (לא רק התשובה) ולפנות לקרדיולוג ילדים שיבדוק הילדה ויתרשם מההולטר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)