דופק מואץ ופענוח הולטר לב

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• דופק מואץ ופענוח הולטר לב
    דבי יונוביץ
    20/05/2013

שלום
    ביתי בת 9, חולת סכרת נעורים (מגיל 6). בחודשים האחרונים חשה לא טוב, דופק מואץ (בבדיקות בבית בין 100-110), חולשה, לעתים סחרחורות, כאבים בחזה. עקב כך, הופנתה להולטר לב. להלן תוצאה שקיבלנו מפענוח ההולטר:
    קצב סינוס סדיר 56-151 וממוצע 89.
    כ-110 PAC'S בודדים בפיזור הומוגני ויותר בלילה. מעט קטעים קצרים של טכיקרדיה עלייתית.
    יש לציין שאמי סבלה כרונית מטכיקרדיה וגם אני סבלתי מכך (ללא טיפול - יש לציין שגם אני חולה בסכרת נעורים).

מה משמעות התוצאות, האם יש לטפל בכך ? כפי שאמרתי, ההרגשה שלה מאד לא נעימה במהלך היום, יותר בערבים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מואץ ופענוח הולטר לב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מואץ ופענוח הולטר לב - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    20/05/2013

שלום דבי
    קשה לעשות אבחנות בהולטר שמתקשרות בברור לתלונות.
    בסה"כ ההולטר בסדר. הדבר היחיד שלא ברור לי למה התכוונו ב קטעים קצרים של טאכיקרדיה עלייתית (באיזו מהירות? האם זה יכו להיות סנוס טאכיקרדיה?)
    מציע לך לקחת את כל בדיקת ההולטר (לא רק התשובה) ולפנות לקרדיולוג ילדים שיבדוק הילדה ויתרשם מההולטר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו