VSD בתינוק

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• VSD בתינוק
    maya
    20/03/2008

שלום רב,
    בני בן 4 שבועות- יש לו VSD בגודל 4 מ"מ. עד עתה ב"ה לא נתקלנו בבעיות באכילה והוא עולה יפה במשקל ואינו מתנשם או מזיע בזמן היניקה.
    שאלתי היא: שמתי לב שבזמן מנוחה ניתן לראות את נשימותיו ע"י זה שראשו נע מעט. האם זוהי תופעה נורמלית או שיכולה להיות קשורה ל-VSD?
    כ"כ בעת הנשימה ניתן לראות תנועות חזקות של הסרעפת המתכווצת.
    האם קשור ל-VSD להערכתך? (תור לקרדיולוג רק בעוד שבוע).
    תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    VSD בתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• VSD בתינוק

ד''ר דני פינק
    20/03/2008

שלום מיה

דרך טובה להבדיל בן נשימות נורמאליות ולא נורמאליות (שנגרמות מאי ספיקת לב) היא שהתנועות
    יתגברו בזמן האכילה. וזה לא בעיתי כל עוד שזה לא מפריע לאכילה. אם התנועות של בנך באמת בגלל אי ספיקה, הבעיה תתגבר באיטיות ואין בעיה שהתור רק בעוד שבוע.

הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

maya
    25/03/2008

נשימותיו המהירות של בני אינן דווקא בשעת מאמץ (יניקה) אלא במנוחה.
    רופא הילדים סבור שמאחר ובני עלה במשקל מעל לממוצע (570 גרם ב-12 יום) ונותן הרבה שתן (אין בצקות) יתכן והוא מקבל יותר מידי אוכל (יניקה) דבר המעמיס על ליבו ולכן הנשימות המהירות.
    האם זה סביר? האם עלי להגביל את היניקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מאיה

מיכל
    25/03/2008

רציתי לשאול אותך משהו בבקשה, אני בשבוע 25 להריון עם עוברית עם vsd כנראה בין 3-4 מ"מ.
    מאז שגילו לי את זה אני לא מפסיקה לדאוג ולחשוש, ורציתי לשאול אותך האם זה בטוח שצריך לבצע ניתוח בגדלים כאלה? או באם אין בעיות באמת באכילה אז מעקב מספיק.....אני מצטערת שאני כותבת לך בתוך השאלה שלך פשוט אין לך מושג כמה אני מודאגת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

maya
    26/03/2008

נשימותיו המהירות של בני אינן דווקא בשעת מאמץ (יניקה) אלא במנוחה.
    רופא הילדים סבור שמאחר ובני עלה במשקל מעל לממוצע (570 גרם ב-12 יום) ונותן הרבה שתן (אין בצקות) יתכן והוא מקבל יותר מידי אוכל (יניקה) דבר המעמיס על ליבו ולכן הנשימות המהירות.
    האם זה סביר? האם עלי להגביל את היניקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו