הפסקת נשימה בזמן שינה

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• הפסקת נשימה בזמן שינה
    שרון
    13/07/2013

שלום רציתי לשאול לגבי ביתי בת השנתיים וארבעה חודשים שמתי לב כאשר היא יושנת יש לה לפעמים הפסקות נשימה למשך 3-4 שניות ואז מתחילה לנשום שוב כרגיל זה לא קורה תמיד לעיתים רחוקות . זה התחיל עוד כשהייתה תינוקת אך כפי שהבנתי שזה טבעי אצל תינוקות הפסקות נשימה של עד 8 שניות. האם בגילה זה עדיין בסדר או שזה מצריך בדיקה?? אני רוצה להוסיף כי לפני שנה כשהייתה חולה בבדיקה של הרופא היה רשרוש בלב אך הרופא אמר כי ייתכן שזה בגלל המחלה ולא מעיד על משהו בלב אך עשה לה א.ק.ג. שיצא תקין אבל הילדה לא הייתה שקטה בכלל בזמן הבדיקה והשתוללה מאוד והבדיקה נעשתה ללא דופק. האם זו בדיקה אמינה או שזה מצריך בדיקה נוספת בגלל הפסקות הנשימה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת נשימה בזמן שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נשימה בזמן שינה - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    16/07/2013

הי אורית
    בגיל זה קצב הנשימות כ 20-30 לדקה בערנות ופחות בשינה.
    הפסקת נשימה של ממש היא הפסקה לזמן של 2 נשימות לפחות במקרה שלך לפחות
    6-7 שניות. כך שאני לא בטוח שזה משמעותי. לרוב הפסקות נשימה מלוות בקושי נשימתי בשינה, נחירות, שינה בפה פתוח. זה לא בדיוק השטח שלי.
    אני מציע לך לפנות לא.א.ג. להתייעץ ואם הוא רואה בעיה יפנה אתכם גם למבחן שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו