טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב בתי בת חמישה שבועות עברה אקו דופלר והממצא מצביע על ASD2MODERATE PERIPHERAL PULMONIC STENOSIS נקבעה לנו ביקורת בעוד 6 חודשים. שאר הבדיקה מצביעה על ממצאים תקינים. האם קיים סיכוי ואם כן מהו שהדלף ייסתם מעצמו? ואם לא האם קיים סיכוי גבוה שהבעייה תיפתר באמצעות צינתור ומה ההשלכות לחיים לאחר מכן? תודה רבה ומצטער על השאלות הרבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרבה מיקרים של 2nd ASD (פגם במחיצה בן הפרוסדורים) נסגרים בעצמם בשנים הראשונים. אם הוא לא נסגר, האפשרות לסגור עם מטריה בצנתור גם טובה. מיעוט קטן ידרוש סגירה בניתוח וגם במצב שצריך, הניתוח הוא די בטוח ושיגרתי.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר