מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גדלים של vsdמיכל25/03/2008
דר' שלום, התגלה בעובר שלי vsd ורציתי לדעת איזה גודל נחשב לגדול ואיזה לבינוני וקטן....
אני מנסה לקרוא על זה חומר ואני רוצה לדעת איפה אני עומדת, הרופאים טרם הצליחו לקבוע את הגודל אצלי רופא אחד אמר 2 מ"מ ואחר 3 מ"מ....ואפילו יותר.....ואני מנסה לקרוא על הסיכויים לסגירה עצמונית ולא מצליחה להבין אם זה בינוני או גדול ...
האם תוכל לעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדלים של vsd
ד''ר דני פינק26/03/2008שלום מיכל
רוב VSD (פגם במחיצה בן החדרים) הם לא עגולים ויש להם צורה כך שיש שינוי לפי החתך שמודדים אותם. VSD "גדול" מוגדר כשטח של הפגם הוא שווה או יותר מהשטח במסתם "הותין" שהוא בן חדר שמאל ואב העורקים. יש הרבה גורמים לשאלה "מהמשמעותית קליני של VSD מסוים." המיקום במחיצה וצורתו וסוג של רקמה סביבתו חשובים לתשובה. זה בלתי אפשרי לתת לך תשובה לעובר שלך וזה מחובתי של הקרדיולוג ילדים שביצע את הבדיקה להגיד לך. זה גם לא ידע מדויק ותשובה הסופית תהיה רק אחרי הלידה ובהמשך מעקב. טוב לזכור שיש הרבה מיקרים שבהם אין צורך לאף התערבות והם מסתדרים לבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' פינק
מיכל26/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)