אקו לב עובר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר
    אסתי
    24/10/2013

שלום אני בת 29 סיימתי הריון תקין לפני שנתיים.לאחר מס' חודשים נקלטתי שוב להריון ובשבוע 13 הפסיק הדופק ונאלצתי לעבור גרידה.כעבור חצי שנה נקלטתי שוב להריון .לאחר הסקירה הראשונה התברר שדופק העובר בשבוע 15 הוא נמוך 113 .הופניתי לאקו לב עוברי בבית חולים בלינסון בשבוע 22 ושם נאמר שהלב של העובר תקין אך הדופק חלש 115 פעימות לדקה .האקג שלי תקין תנועות העובר תקינות כמות מי שפיר תקינה .היום אני בשבוע 23.5 והופניתי עי הרופא שלי למרפאה להריון בסיכון גבוה למחלקת נשים בבית חולים פוריה ץאני חיה בחרדות ולא יודעת מה יהיה איתנו? האם תוכל לעזור לי.
    תודה מראש
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקו לב עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    26/10/2013

הי אסתי
    הדאגה שלך נראית לי קצת מוגזמת ונראה לי שאת צריכה להרגיע. אני מניח שאינך לוקחת תרופות שיכולות להאיט את הקצב.
    הדופק העוברי הוא בגבול התחתון של הנורמה. העובר אינו סובל בקצבים אלה. אם כמו שתארת, אקו לב עובר תקין מבחינת מבנה, אין הפרעות קצב או הולכה ואין הוכחה לסבל עוברי, אז יש סיכוי טוב שאין בעיה.
    נראה לי שיש מקום למעקב אך לא נראה שיש בעיה של ממש בשלב זה.
    האם לבני משפחתך קצב לב איטי יחסית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו