טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בהריון שבוע 28. עברתי לפני כחודשיים צריבה של תאום אקרדי, הזרימות בין השניים פסקו, ובבדיקת הזרימות העובר התקין נמצא בריא. אולם ממצא נוסף הוא שלעובר התקין יש קשת לב ימנית, וכעת גילו לו גם vsd כ-3-4 מילמטר. עשיתי בדיקת מי שפיר וציפ גנטי שיצאו תקינים. הייתי שמחה לשמוע מהי חוות דעתך על הנושא. האם מוכר השילוב בין שניים ועל מה הוא מעיד?
איזה בדיקות נוספות כדי לי לעשות? והאם הפלה היא כדאית במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי נירית קשת ימנית וגם VSD אינם נחשבים לבעיות קשות. אם מי שפיר וצ'יפ תקינים ,(מה שמפחית הסיכוי לבעיה גנטית) אז לא נראה לי מוצדק להפסיק הריון בגלל הממצאים שהזכרת. אני מניח שהאבחנות הללו נעשו באקו לב עובר באיכות סבירה ונשלל מום לב קשה וכן שאין מומים משמעותיים בסקירת מערכות באברים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר