טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה בתי בת שנה וחמש חודשים לפני חודשים הילדה היתה חולה והרופאה בבית חולים שמעה אוושה ולעולם לא אמרו לי כלום בקופת חולים ולא בטיפת חלב היום בקרתי אצל רופאת ילדים והרופא אמרה שיש רושם לאיושה סיסטולית 1/6 בספק. מה זה אומר אני מודאגת שהייתי בהריון היה חשד להרחבה של חבל הטבור הרופא הפנה אותי לאקו בזמן הריון ויצא תקין ישמח להסבר ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי סיגלית לחצי מהילדים הנורמלים (שאין להם כל בעיה בלב) נתן לשמוע אוושה. רוב הסיכויים שאין בעיה. לפי שקול רופא הילדים, חלק מהילדים נשלחים גם לברור נוסף אצל קרדיולוג ילדים לבדיקה ואקו לב , וגם אז הרבה מהעבודה שלנו זה בעקר לשלול בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר