אקו לב עובר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר
    מאי
    27/06/2014

שלום ובוקר טוב,
    אשמח לשמוע את חוות דעתך בעניין הבא-
    אני בשבוע ה-17 להריון ואתמול ביצעתי בדיקת סקירת מערכות ראשונה. לאור "קושי רב בהדגמת מוצא כלי דם הגדולים" המליץ הרופא לבצע בדיקת אקו לב עובר בעוד כשבועיים.
    לשאלתי השיב כי הקושי נובע לאור מנח העובר.
    התקשרתי הבוקר לרופא אצלו אני עושה מעקב הריון אשר ביטל את דבריו של הרופא השני, אמר שעדיף לעשות אקו לב החל משבוע 24 והמליץ לי להמתין עד לאחר הסקירה השניה והיה ויהיה צורך- לעשות לאחר מכן אקו לב עובר.
    אני מאוד מבולבלת מהדעות השונות ואשמח לשמוע את דעתך בנושא.
    אודה לך מאוד על תשובה מהירה.

שבת שלום,
    מאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקו לב עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    27/06/2014

הי מאי
    רפואה היא לא מדע מדויק ויש גישות שונות שיכולות להיות טובות.
    אני היית מציע פשרה בין הגישות, מאחר ולא ראו טוב כדאי לחכות עוד קצת עם הבדיקה כי יש סיכוי טוב יותר שנראה האנטומיה טוב יותר.
    מצד שני נוח יותר (במיוחד אם באמת יש בעיה משמעותית בלב) לדעת לפני שבוע 24 כי קל יותר לעשות החלטות לגבי ההמשך. לפיכך אני מציע לעשות אקו לב עובר בשבוע 21-22
    (את רואה, יש כבר דעה שלישית!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובך

מאי
    28/06/2014

אני מודה לך על תשובתך המהירה.
    אם כך- לא כדאי להקדים את הסקירה הראשונה לשבוע 21 (קראתי שניתן לעשותה החל משבוע 19) והיה ושם תעלה שאלה- לעשות מיד לאחר מכן אקו לב עובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובך - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    28/06/2014

נשמע הגיוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו