מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דליפה ממסתםמלי03/08/2014
שלום רב.
שמי מלי, השנה גילו לי דליפה ממסתם . יש לי שני בנים, הקרדיולוגית מבקשת שנעשה אקו לב לשניהם.
האם העובדה שבסקירה המוקדמת שעשיתי בהריון ולא נמצא דבר, לא מעידה שהכל תקין? אחד בן 8 ושני בן 4
האם בכל זאת הכרחי לעשות להם אקו ? ולא רק בגלל שלי יש דליפה ומקורה גנטית?
תודה מראש ,
מלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דליפה ממסתם - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו04/08/2014הי מלי
כדי לתת לך תשובה אני צריך לראות תשובה מפורטת של האקו שנעשה לך. בגדול באקו לב עובר לא ניתן לראות כל דבר (רואים לרוב את הבעיות הרציניות) , יש גם בעיות שמופיעות בגיל יותר מאוחר.
ברוב הבעיות אין גנטיקה פשוטה (כמו מעבר ברור מאם לילד, אם כי יש כאלה מצבים) זה מאד תלוי באבחנה שמצאו אצלך וזו לא ממש ברורה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דליפה ממסתם
מלי04/08/2014ערב טוב,
אני מצרפת את תוצאת האקו לב שעשיתי. מה דעתך? האם לילדיי יש סיכוי לדליפות כלשהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מלי04/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מלי04/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו05/08/2014הי
נראה שמה שנמצא אלך דליפה קלה עד בינונית של המסתם המיטרלי, אך לא ראיתי תאור ברור של המבנה או פתולוגיה של המסתם.
לדעתי יש סבירות נמוכה שימצא ממצא דומה אצל הילדים.
אם יש אצלך צניחה של המסתם המיטרלי, יש לזה אלמנט תורשתי (שכיח יותר בנשים ולרוב בגיל ההתבגרות ושכיח עם גמישות יתר).
סה"כ לא נראה לי שי מקום לדאגה דבה.
לכל היותר עשי אקו לילדים וקרוב לודאי יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מראש !ושאלה אחרונה.
מלי06/08/2014ערב טוב ד"ר.
ראשית אני רוצה לומר לך תודה על הענותך המהירה והמקצועית.
דבר נוסף, לפי ממצאי האקו לב שקראת , מה דעתך המקצועית בעינייני?
האם זה מצב בעייתי ומסוכן ?
קראתי לו מעט על מסתמים ודליפות , נכתבים הרבה דעות .ואני די מבולבלת ולחוצה.
תודה מראש מלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה מראש !ושאלה אחרונה. - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו07/08/2014הי מלי
המצב מצריך מעקב קרדיולוגי אך קרוב לוודאי שמצב זה יכול להישאר כך שנים רבות.
בקיצור אין סבה כרגע להיכנס ללחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)