איוושה בלב

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• איוושה בלב
    מאיה
    21/10/2014

שלום..
    אתמול הייתי בטיפת חלב עם בני בן החודשיים ורופאת ילדים בדקה אותו.היא אמרה שיש לו איוושה בלב. במכתב שנתנה לי היא כתבה בבדיקתו ממצא של איוושה 2/6 ב- ULSB, דפקים נמושו תקינים, ללא סימני א"ס ללבית. היא הפנתה אותו לקרדיולוג וכבר רשמתי אותו אבל התור שלו בעוד 3 שבועות ואני דואגת. אשמח אם תסביר לי יותר מה אומרים הממצאים שהרופאה כתבה.

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איוושה בלב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה

מאיה
    21/10/2014

* לבבית..

אני רוצה להוסיף שהבן שלי אוכל טוב, אני מניקה אותו, ישן טוב, ללא סימנים לבעיה כלשהי.. משקל 5.350 ק"ג, בן חודשיים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    22/10/2014

הי מאיה.
    אוושה יש לחצי מהילדים הנורמאלים (ראה מאמר שפורסם בפורום) ואין זה מחייב שיש בעיה לבבית.
    תור בעוד 3 שבועות הוא בסדר גמור והקרדיולוג יבדוק ויעשה אני מניח גם אקו לב ויתן לך תשובה לגבי הממצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו