טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני מקווה שאתה זוכר אותי אני עם תינוקת היום בת חודש וים שאובחנה עםtof אחרי הביקור שלי אצלך לפני שבועיים.. אני לא יודעת מה לעשות אחרי אוכל מתחילה לשתנק את שפולטת בקשת למרות שהילדה עולה עולה יפה במשקל.. בקושי ישנה רוב הזמן בוכה יש תחושה שמאוד קשה לנשום היא מתנשמת במיוחד בלילה יש קשים בנשימה ,גם שישנה מחרחרת מאוד חזק ונושמת מאוד חזק.. לפני שבוע בביקור אצל רופא הילדים הסיטורציה היתה בסדר יחסית למצב 92-93 אני מטפטפת לה טיפות מי מלח בהמלצת רופא הילדים לא הטבה יש לך המלצה איך אפשר לעזור לה? תודה אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר