טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני שבוע 15+6 ועשיתי סקירת מערכות מוקדמת בה אבחנו חדר ימני חשד להיפופלסטי ומוצא לא תקין של עורק הריאה. קושי באיבחון מדוייק של המום וכמובן שלחו אותי לאקו לב עוברי בהקדם אני ממש בלחץ מהעיניין ואני לא מוצאת שום מידע בנושא, אשמח לקבל איזשהו הסבר על מה זה אומר ומה הסיכויים שבמצב כזה ימליצו על הפסקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי לירז נראה לי שעדיף לעשות אקו לב עובר ולהגיע לאבחנה מדוייקת של הבעיה לפני שעושים דיון על הנושא. במקרים כאלה שיש חשד למום לב אנו משתדלים לעשות אקו לב עובר בשבועות מוקדמים כמו אפילו 16 או 17 ובהרבה מקרים נתן להגיע לאבחנה ברורה ואז אפשר לעשות דיון על הבעיה. ייעוץ לגבי המום, עדיף שיעשה ע"י קרדיולוג הילדים שמבצע את הבדיקה וזו ניתנת כאמור להיעשות בימים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר