TGA

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• TGA
    יפעת
    22/04/2008

שלום בני בן ה3.5 עבר ניתוח switch לתיקון T.G.A בגיל חודש ימים הוא היה נס רפואי כי לא עלו על המום עד גיל חודש בדיוק.(הוא עבר ברית) כיום הוא בן 3.5 וסובל מבעיית התפתחות ונכון לעכשיו מאובחן כ-PDD האם יש סיכוי שכתוצאה מהמום שלו ובשל העובדה שלא חומצן כייאות נגרם לו נזק מוחי ובעצם יש לו שיתוק מוחין והאבחנה שגויה? אני הוסיף ואציין שהקרדיולוג אמר שפתח הלידה בלב לא נסגר וזה מה שהציל אותו חודש ללא ניתוח וכמו כן אין לו בעיות מוטוריות הוא חכם בצורה של גאונות הוא לא מדבר בצורת שיחה אבל יש לו אוצר מילים נרחב והוא לא מתקשר עם בני גילו.
    האם יתכן שיש כאן רשלנות רפואית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TGA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומי לב והפרעות נירולוגיות

ד''ר דני פינק
    23/04/2008

שלום יפעת

יש הרבה שאנחנו לא יודעים עדין בקשר בן מומי לב והפרעות נירולוגיות. יש כעת מרכזים גדולים שעוסקים במחקר בעניין. מה שאני כן יכול להגיד זה שיש לנו הרבה ילדים שמאוד כחלוני למשך זמן רב שאין להם הפרעות נירולוגיות. גם לא ידוע לי אף קשר בן מומי לב כל שהם ו PDD \ Autism.

תחזיקו מעמד ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו