טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.לבני בן 7 שנים התגלה לפני שנה בבדיקת אקג סינוס אריטמיה.הרופא אמר שזה פיזיולוגי. שלשום והיום בני התלונן על כאבים חזקים באיזור החזה.הייתה לו טכיקרדיה כ135 לדקה,וגם ששמתי יד על החזה באיזור הלב הרגשתי אריטמיה כמו 2 פעימות מהירות ואז חוסר פעימה אחת ואז שוב 2 פעימות מהירות ושוב חוסר פעימה.... הזמנתי תור לרופא.אבל אני מודאגת מאוד.עד כמה התופעה שתיארתי היא בעייתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר