אקו לב עובר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר
    יאנה
    23/03/2015

שלום רב,
    אני בהריון עם תאומים ויש לי ילדה מנותחת לב t.o.f
    לאני כרגע בשבוע 24+3 לפני שבוע עשיתי אקו לב עובר ולאחד העוברים היה עיבוי של המחיצה הבין חדרית ללא הפרעה בזרימה במוצא של החדר השמאלי .
    אני כרגע בבירור לגבי סכרת הריון .
    רציתי לדעת מה זה אומר מבחינת העובר ואם זה לא יסתדר מה יהיה בהמשך.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקו לב עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    24/03/2015

הי יאנה
    קשה לי להגיד בלי לראות הבדיקה. זה יכול להיות משהו טכני (המדידה של העובי של המחיצה לא תמיד קלה ומדויקת בעובר). וגם אם זה נכון אז לא תמיד אנחנו יודעים מה הסבה.
    התעבות הדופן יכולה להיות בגלל סכרת ואז בד"כ זה חולף תוך מספר שבועות אחרי הלידה.
    יש גם מחלות שרובם תורשתיות עם התעבות הדופן (האם יש אצלכם במשפחה מישהו עם בעיה כזו?)
    בגדול נראה לי שבשלב זה כדאי לעקוב באקו לב עובר בהמשך לפי המלצת קרדיולוג הילדים שבצע הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקו לב עובר

יאנה
    25/03/2015

תודה,
    באמת קבעתי תור לעוד חודש . במשפחה אין לנו דבר כזה כן יש מומי לב הבת שלי עם t.o.f. ואחותי עם vsd מולד.
    השאלה אם זה לא מסתדר מה ההשלכות של זה בהמשך החיים שלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקו לב עובר - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    26/03/2015

נראה לי שקשה ומוקדם לדון על כך לפני שיש משהו ברור יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו