דפיקות לב מואצות

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב מואצות
    אנה
    15/04/2015

אמ יש לי שאלה שממש מטרידה אותי.
    בשבועות האחרונים יש לי דפיקות לב נורא מואצות שבאות ברגעים חולפים. באופן כללי הן מלוות בתחושת חולשה וכמעט עילפון (רואה שחור לרגעים וסחרחורת קלה)
    הלכתי לביקורופא שם בדקו לי אקג ולחץ דם שנמצאו לטעמם של הרופאים תקינים (לחץ הדם היה 134/55) והרופא נתן לי איברופן פורטה כי טען שהכאב אינו לבבי אלא בשרירים מסביב לאזור.
    מכיוון שאני חיילת, הטיפול והבדיקות נעשות באופן קצת אחר אז רציתי לשאול דעה מוסמכת מעט לפני שאני מתחילה ללכת סחור סחור בין בתי חולים צבאיים באזורי.
    מעשנת שלוש שנים והפסקתי ביום ראשון בעקבות ההרגשה הכללית.
    בנוסף לכל, יש לי דקירות בבטן התחתונה מדי פעם ובאזור הריאות לסירוגין.
    נאמר לי גם שהרגשה זו יכולה להופיע מלחץ נפשי אך לא ידוע לי על משהו שיגרום לי לכך.
    לרוב התחושה הזו מקשה עלי להרדם אך באופן כללי בעקבות החולשה אני מרגישה עייפות מסביב לשעון.
    אשמח לתשובה בהקדם.
    אני בת 18 לצורך העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות לב מואצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב מואצות - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    18/04/2015

הי אנה
    יתכן מאד שהתלונות הם על רקע לחץ נפשי אך היה רצוי לבדוק זאת קצת יותר.
    למשל, היה רצוי לנסות לראות מה הדופק בזמן התחושות שלך לוודא שאין הפרעת קצב.
    ניתן לעשות זאת ע"י בדיקת הולטר או EVENT MONITOR אשר יכול לרשום את האקג בזמן התלונה.
    אני משוכנע שיש קרדיולוגים בצבא שיכולים לבדוק אותך ולהמליץ על הברור המתאים ואם הכל יוצא בסדר זה יעזור להוריד את החששות.
    בכל מקרה הפסקת עישון היה מעשה מבורך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו