כאבי חזה ודופק מהיר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• כאבי חזה ודופק מהיר
    kristina
    19/05/2015

שלום רב,אני ילדה בת 14 וחצי ויש לי התקפים של כאבי חזה חזקים,הכאבי חזה נמשכים לעתים בין חצי שעה 20 דקות,ההתקפים מאופיינים ב כאבי חזה חזקים דופר חזק המורגש בהרבה אזורים בעיקר באוזן ובראש ובלב,קושי בלנשום, כאב חד בצד השמאלי בעת ההתקפים כאב בגב בחלק העליון השמאלי,בחלק של הבטן התחתונה בצד שמאל ,הזעה מוגברת תחושת עילפון סחרחורות שינויים בראייה רעד חזק בידיים דימום מהאף.
    בהתקפים יש לי קושי בלקום ואני מרגישה כאילו משהו כבד הפל עליי ישלי זיהומי חוזרים בדרכי השתן וציסטיט ,עשיתי אולטרסאונד דופלר כליות . תקין. אקו לב תקין. הולטר לב שהראה שהדופק המקסימלי הוא 181 והמינימלי הוא 100.כאשר ההתקפים קוראים הדופק הכי גבוה היה קצת מתחת ל200 והלחץ דם היה בין 175-180 על 110. .יש להדגיש שההתקפים לא קוראים עקב חרדה או לחץ נפשי.הלכתי למומחה לקרדיאולוגיה והוא אמר שהלב תקין ולא שלח ולא הביא טיפול. אני המשכתי לסבול וכמובן גם המצב החמיר ערכי לחץ הדם הלכו גדלו ,השכיחות של ההתקפים גדלה וגם החוזק . אני מאוד רוצה לחזור לחיי הרגילים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי חזה ודופק מהיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי חזה ודופק גבוה

kristina
    19/05/2015

בנוסף לכך נמצאת במשקל תקין ללא מחלות רקע כמו סכרת יש להדגיש שההתקפים נמשכים כמה חודשים עוד מעט יותר מחצי שנה עם החמרה במצב.לפני תחילת ההתקפים פעילות ספורטיבית ואכילה בריאה ומאוזנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי חזה ודופק מהיר - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    20/05/2015

הי
    לפי מה שאת מספרת מבנה הלב ותפקודו תקין וגם הקצב הוא כנראה סינוס (מהקוצב הנורמלי.
    אולי מדובר בהפרשת יתר של קטכול אמינים?
    אפשרות נוספת יתר פעילות בלוטת התריס
    האם דברים אלה נבדקו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר וכאבי חזה

kristina
    20/05/2015

אכן פעילות בלוטת התריס נבדקה .בגבול הנורמה . עושה עכשיו בירורים לגבי פיאוכריצטומה . הייתי רוצה לדעת מה לעשות אם הבדיקה של הקכולאמינים תצא שלילית , לעזוב את זה וזה יעבור עם הזמן? או שזה דברים שקוראים לכל אחד בגיל ההתבגרות וכדאי לי לעזוב את זה ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר וכאבי חזה - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    20/05/2015

הייתי מחכה לבדיקה של הקטכול אמינים, אם זה יהיה תקין בכל זאת נראה לי שכדאי להמשיך לברר. זה נראה לי קצת חורג מהתופעות השכיחות של התבגרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר וכאבי חזה

kristina
    20/05/2015

אם תרופות כמו רסקיו או טיפות הרגעה אחרות עוזרות לצמצם את כמות ההתקפים זה יכול להיות מלחץ נפשי ואני לא מודעת אליו? כי הסבירו לי שאם טיפות ההרגעה עוזרות טיפה זה אומר שזה קשור למצב נפשי. האם זה נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר וכאבי חזה - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    21/05/2015

בהחלט יכול להיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו