מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגת מאוד - ממצא בסקירת מערכותגילי18/06/2015
שלום רב דוקטור שמי גילי אני נמצאת כרגע בשבוע שש עשרה ויומיים , ביצעתי סקירת מערכות אצל פרופסור ישראל מייזנר נמצא כי חדר שמאל יותר גדול מימין עורק האורטה יותר גדול מעורק הריאה ובנוסף חשד ל vsd, בתאריך22.7 יש לי תור לאקו לב עוברי . אני מאוד מוטרדת ורוצה לדעת מה ההשלכות בעצם האם זה משהו שהוא נפוץ בקרב ילדים והוא ניתן לטיפול או משהו קשה שאי אפשר להתמודד איתו , האם היו מקרים כאלה ששמעת שהסתדרו בעבר?מה בדרך כלל עושים במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת מאוד - ממצא בסקירת מערכות - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו18/06/2015הי גילי
מאחר ואין אבחנה והממצאים לא ברורים ולא בטוחים, קשה לי להגיד לך מה המשמעות.
אני חושב שחשוב לעשות אקו לב עובר.
נכון שאנו מעדיפים באופן כללי לעשות זאת בשבוע 21-2 ולמעלה אך במקרים שיש חשד לבעיה אפשר לנסות לעשות זאת מוקדם יותר ( שבוע 18 למשל) ואז לפי הממצאים אפשר לעשות ייעוץ יותר ממשי.
לעתים אם לא רואים מספיק טוב חוזרים על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוקטור
גילי18/06/2015קודם כל תודה על הזמינות והמענה נאמר לי בשניידר חד משמעית רק בשבוע21 השאלה אם שמעת על מקרים כאלו שהסתדרו בעבר ? האם זה רק מצריך ניתוח קטן או הפסדת הריון ? כי כבר הפרופסור אמר לי כן לקחת בחשבון הפסקת הריון וחבל לי להרוג תינוקת שיכולה לחיות ולהיות ילדה שמחה כמובן בריאה, מצורף מסמך חוות דעת מהפרופסור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי דוקטור - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו18/06/2015הי גילי
לפי התאור של הרופא שעשה הבדיקה נראה שיש בעיה, יתכן אפילו חמורה, אך אני עדיין חושב שיש לנסות להקדים את האקו לב עובר לנסות להגיע לאבחנה מדויקת יותר שתאפשר לתת ייעוץ נכון לגבי ההמשך.
האם כשקבעת את התור הראית להם את הממצאים של הסקירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני עכשיו במאמצים להקדים את התור
גילי18/06/2015תודה רבה ד״ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב שאלה חשובה
גילי19/06/2015היי ד״ר יש לי שאלה , האם התינוקת יכולה לחיות? האם זה יכול להסתדר עד סוף ההריון שהחדר השמאלי פתאום יגדל ? אני ממש כולי תקווה זה הריון ראשון שלי וראיתי סירטונים כ״כ מרגשים ביוטיוב שכן עברו תינוקות ניתוחים קשים אך האומנם הצליחו והם חיים ....אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בוקר טוב שאלה חשובה - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו19/06/2015הי גילי
אני מבין שאת לחוצה ומאד רוצה אינפורמציה אך קשה לי לתת לך הערכה בלי לראות הבדיקה. הדברים הם לא שחור או לבן. תלוי מה הגודל של חדר שמאל ואבי העורקים, האם החדר יכול להיות חדר תפקודי?
אני לא רוצה לתת לך חוות דעת לא אמינה , לכן צריך לעשות אקו לב עובר לברר יותר פרטים ואז אפשר לתת ייעוץ.
זאת כמובן בתקווה שההדמיה מאפשרת לראות האנטומיה בצורה סבירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוקטור מחר יש לי בדיקת אקו לב
גילי30/06/2015אקו לב עוברי ואני ממש לחוצה יש מצב שיגידו לי שגם הכל בסדר ? או שהבעיה לא כזאת חמורה? אודה לתשובתך
היי דוקטור מחר יש לי בדיקת אקו לב - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו04/07/2015מה נמצא בבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי הרב הפסקת הריון
גילי05/07/2015:/
לצערי הרב הפסקת הריון - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו05/07/2015הי
אני מצטער לשמוע אך כשמדובר במום לב קשה שלא ניתן להגיע לתקון טוב אולי זה עדיף.
אני הייתי עושה אותו הדבר במקרה כזה.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא באקו לב עוברי
אילנית21/06/2015עשיתי אקו לב עוברי בשבוע 29 הבדיקה היתה תקינה חוץ מ- vsd מוסקולרי קטן גבוהה
והומלץ לי לבדוק את התינוק לאחר הלידה שיגיע לגיל 4 חודשים , אציין שהסקירות שעשיתי היו תקינות ולא נצפה בשום סקירה מאוד מוזר ...עשיתי גם בדיקת דם ד.נ.א עוברי והבדיקה היתה תקינה ......אני מאוד מודאגת מה זה אומר הממצא ומה ההשלכות של זה ...האם זה אמור להיסגר לבד ? ואם זה מסוכן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)