חשד לדלקת בגרון חיידקית לאחר שאובחנתי בעבר בקדחת השיגרון

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• חשד לדלקת בגרון חיידקית לאחר שאובחנתי בעבר בקדחת השיגרון
    צליל
    29/10/2016

ותודה מראש לעוזרים. כשהייתי בת 14 התגלה אצלי ההבחנה של ראומאוטיק פיבר שכן זה נגרם כתוצאה מחוסר השלמת אנטיביוטיקה במהלך חיידק סטרפטוקוק בגרון. החיידק פגע לי במסתם שבלב וגרם לי גם לכוריאה. מאז נרשם לי חצי רפפן למניעת דלקת לכל החיים, במהלך הצבא הרופא הצבאי לא רצה שאני אמשיך לקחת את האנטיביוטיקה וכך עשיתי. כיום שאני משוחררת מהצבא וכבר בת 20 אני מרגישה רע מאוד היה לי חום אתמול,יש לי נזלת וליחה והגרון כואב לי מאוד והתחושה כללית חלשה, משתעלת רק מדיי פעם. יש סיכוי שבאמת יש לי חיידק באמת חשוב שאני אלך למרם או למיון ? כי באמת אני לאיודעת מה עלול לקרות אם אחלה בזה שוב. וגם בנוסף היה לי אתמול דקירה בלב שכן הכניסה אותי קצת ללחץ. תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספור של RF בעבר

ד''ר אברהם מתתיהו
    29/10/2016

הי צליל.
    רוב הסיכויים שמה שיש לך עכשיו הוא זיהום וירלי שיחלוף לבד, אך בגלל הספור בעבר חשוב ללכת לרופא שיבדוק אותך ויעשה גם משטח גרון ובדיקת דם לברר בכל זאת אם יש דלקת גרון חיידקית המצריכה טפול אנטיביוטי.
    בנוסף לכך אם יש לך פגיעה מסתמית בלב וספור של כוראה בעבר את צריכה להיות במעקב קרדיולוגי וצריך לברר אם לא רצוי שתמשיכי עם הטיפול האנטיביוטי המונע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו