אוארטה ימנית ,רייט ארט אוארטיק

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אוארטה ימנית ,רייט ארט אוארטיק
    הללי תהילה
    25/07/2017

היי הבן שלי נולד עם אוארטה ימנית הוא במעקב קרדיאלי פעם בשנה אוטוטו הוא בן 3 רציתי לדעת עד איזה גיל יש חשד לווסקולאר רינג במיקרים כמו שלו?
    אציין כי עוד באקו לה עוברי נאמר שמדובר רק באוארטה ימנית(מי שפיר היו תקינים)
    האם זה יכול להשפיע על העתיד שלו האם זה חכול לגרום לסיבוכים נוספים מלבד ווסקולר רינג? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשת ימנית

ד''ר אברהם מתתיהו
    26/07/2017

הי.
    בהנחה שאין מום לב בנוסף ואין בעיה גנטית (אני מניח שבדיקת מי שפיר וצ'יפ היו תקינים) , אם לא היו בעיות נשימתיות עד עכשיו, הסכוי שיהיו כאלה הוא לא גדול. אם כי יש מקרים שמופיעה בעיה נשימתית בגיל מאוחר. לסכום יש סכוי טוב שלא יהיו בעיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה נוספת בהקשר של אוארטה ימנית

הללי
    02/08/2017

המשך האם יש מניעה לילד עם אוארטה ימנית לשתות מים בכמות גדולה מאוד (כמובן שנשללה סכרת) אבל במיון כשהיה לו וירוס עשו בדיקות דם ושאלו אותי אם הוא שוצה הרבה מים אמרתי להם שכן קרוב לליטר וחצי לפעמים יותר , אחד האחים שם אמר לי לא מומלץ שתיה מרובה לילדים עם בעיות לב , האם זה נכון גם לגבי בני??? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה נוספת בהקשר של אוארטה ימנית

הללי
    02/08/2017

המשך האם יש מניעה לילד עם אוארטה ימנית לשתות מים בכמות גדולה מאוד (כמובן שנשללה סכרת) אבל במיון כשהיה לו וירוס עשו בדיקות דם ושאלו אותי אם הוא שוצה הרבה מים אמרתי להם שכן קרוב לליטר וחצי לפעמים יותר , אחד האחים שם אמר לי לא מומלץ שתיה מרובה לילדים עם בעיות לב , האם זה נכון גם לגבי בני??? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשת ימנית

ד''ר אברהם מתתיהו
    05/08/2017

ראשית,' אין לילד בעיית לב.
    אין קשר בין זה לשתיה.
    אם הוא שותה יותר מדי יש כמובן לעשות ברור דרך רופא מטפל אך כאמור אין קשר לקשת הימנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו