מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היצרות במסתם ריאתי וvdsאילנה13/09/2017
שלום בני בן 4 שבועות. בהריון עברתי אקו לב שיצא תקין לא היו שום ממצאים בלב. לאחר הלידה נמצאה איוושה 2/6 יומיים אחרי 1/6. ביקשתי אקו לב שיצא תקין לחלוטין פרט ל דוקטוס קטן והתבקשתי לחזור לאחר חודשיים לביקורת.
היום ביקרתי אצל רופא פרטי לביקורת עבור הדוקטוס ( הילד בן 4 שבועות) ונמצאו ממצאים רבים שהיו תקינים ב2 הרקו לב האחרונים שעבר. אני מאוד מודאגת ולא מבינה איך לא עלו על זה קודם. אם לא הייתי מגיעה על דעתי לרופא פרטי לא היו מגלים.
נמצא pfo מזערי וvsd שרירי אפיקלי זעום. בנוסף נצפתה היצרות ניכרת במסצם הריאתי עם מפלcw60 ממ"כ.
האם הבן שלי מיועד לניתוח אני מאוד מודאגת!! אמרו לי לחזור בעוד 6 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצרות המסתם הראתי
ד''ר אברהם מתתיהו13/09/2017הצרות המסתם הראתי בדרגה בינונית מחייבת במיוחד בגיל זה מעקב צמוד. אם יש החמרה בהצרות יהיה צורך בהתערבות.
אם ההצרות היא במסתם אנחנו בד"כ מנסים טפול ע"י הרחבה עם בלון בצנתור. בהרבה מקרים זה פותר את הבעיה. במקרים שלא מצליחים הולכים לניתוח.
אכן זו תופעה ידועה שהצרות של המסתם הראתי יכולה להתפתח ולהחמיר במהירות בחודשים הראשונים לחיים.
אני מכיר מקרים שאקו לאחר הלידה לא הראה מפל כלל על המסתם הראתי ובגיל 3 חודשים כבר הייתה הצרות נכרת שהצריכה צנתור.
VSD אפיקלי זעיר ו PFO הם חסרי משמעות קלינית.
בגדול , אפילו אם יהיה צורך בצנתור או ניתוח אני מאמין שמבחינת הלב יש פתרונות טובים ואין סבה לדכדוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרות המסתם הריאתי
אילנית14/09/2017האם מפל 60 בילד בן חודש הוא גבוהה? אני לא הייתי מגלה זאת אם לא הייתי הולכת באופן יזום לבדיקה כי הכל היה תקין.
האם יתכן שהמפל יכול לרדת והבעיה תיתפר ללא התערבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרות המסתם הריאתי
ד''ר אברהם מתתיהו14/09/2017בשנה הראשונה הדברים יכולים להשתנות לרעה ולעתים אף לטובה אך קשה לי להאמין שזה יעלם ממש.
אם המפל ישאר סביב 40 -50 ולא יעלה אפשר יהיה לעקוב בלבד ולהמנע מהתערבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)