טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דוקטור, שלום. אני עשיתי סקירה מוקדמת, בבדיקה בגישה וגינלית נצפה מעט נוזל פריקרדיאלי והגדלה של עליה ימין עם רושם לעיבוי של דופן החדר הימין. קיבלתי הפניה לביצוע אקו לב עוברי. שאילה: אם התמונה באקו לב של העובר הישאר ללא שינוי עד הלידה, למה יש לי לצפות ? האם יש סיכוי תמותה של התינוק בשנים הראשונות? עד כמה זה יפגע באיכות החיים שלו? אודה להתייחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה להתייחס למה שתואר. אין פרוט לגבי המסתמים והזרימה דרכם. יכול להיות עדיין שאין כל בעיה. אני מציע בשלב זה לא להילחץ ולהמתין לבצוע אקו לב עובר שייתן עוד הרבה פרטים לגבי הלב כך שיהיה אפשר להתייחס בצורה יותר סבירה לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר