מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון אחרי טיפול פוריותסמר06/06/2018
שלום,
הריון תאומים אחרי ivf שבוע 17. היום הייתה לי סקירה מוקדמת והממצאים של אחד העוברים הם מום לב מורכב dextrocardia - av canal. הרופא הופנה אותי לאיקו לב עוברי. האם עדיין יש סיכוי שהכל יהיה תקין?? ואם העובר נולד עם בעיה כזאת, איך זה ישפיע על החיים שלו???
עוד דבר, הרופא אמר שיש סיכוי שהעובר יהיה מנגולי האם זה נכון ומה הסיכוי?? האם בדיקת מי שפיר תעזור לדעת עם העובר מנגולי או לא.
אין לנו מחלות במשפחה ומצדי ומצד הבעל. בדרך כלל בריאים.
אני מקווה שתחזור אלי בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מום לב באחד העוברים
ד''ר אברהם מתתיהו07/06/2018הי.
כמובן שצריך לעשות אקו לב עובר לאשר האבחנה וגם חסרים כמה פרטים אנטומיים לגבי הלב , אך אם האבחנה נכונה זו לא בעיה פשוטה. כדאי לדון יותר על העתיד מבחינת הלב לאחר שיהיו יותר פרטים אנטומיים על הלב. זה חשוב גם כדי להחליט האם יש מקום להציע הפסקה של ההריון של העובר הפגוע בגלל הלב (אם המום מאד חמור).
באשר לעניין הגנטי, כל אבחון של מום לב מחייב אותנו לשלוח לברור גנטי והם כמעט תמיד ממליצים על דקור מי שפיר וצ'יפ גנטי לשלול בעיה מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)