Vsd מוסקולרי שבוע 21

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• Vsd מוסקולרי שבוע 21
    אור
    17/08/2018

שלום רב דוקטור, עשינו אתמול אקו לב אחרי סקירה מורחבת ששלחו אותנו כי בכלל התקשו לראות כלי דם, ולפי דבריו של הקרדיולוג במספר חתכים מודגם vsd שרירי גבוהה גדול. בסקירה המוקדמת הכל היה תקין ברוך השם. אני נורא מודאגת , הרופא לא הסביר כלום כי לא היה בטוח. אמר לחזור לאקו עוד כשלושה שבועות לראות אם ייסגר או בכלל אין את זה. מה הסיכוי שזה יסגר לבד? האם זה מחייב תסמונות כלשהו? אני בת 21 שבוע 21. לאחותי יש חור קטן בלב ולבעלי היה רשרוש בלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Vsd מוסקולרי שבוע 21

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• vsd שרירי בעובר

ד''ר אברהם מתתיהו
    17/08/2018

הי
    כל עוד זה במסגרת חשד, כדאי לחזור על האקו לב עובר ולברר אם זו בעיה טכנית או משהו אמיתי.
    בהנחה שיש vsd שרירי אין זו סבה להכנס ללחץ. מבחינת הלב, הרבה נסגרים לבד בשנה הראשונה. אם הוא גדול נתן לגור בהמשך בצנתור או נתוח והילד יהיה בסדר. מבחינה גנטית דוקא פגם שרירי הוא קשור פחות לבעיות גנטיות אך ליתר בטחון רוב הגנטיקאים בארץ ממליצים על דקור מי שפיר וצ'יפ גנטי.
    כדאי לברר קודם אם הממצא אמיתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

אור
    17/08/2018

תודה רבה על תגובתך המהירה והמרגיעה דוקטור. לפי דעתך המקצועית יש סיבה לעשות מיי שפיר? או אופציה חלילה לתסמונת כלשהו? שוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• vsd שרירי בעובר

ד''ר אברהם מתתיהו
    17/08/2018

אם יוכח בברור שיש vsd . אני הייתי עושה.
    אפילו אם זה יהיה כבר בשבוע 31-2

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, בנוסף

אור
    17/08/2018

גם אם מבחינה גנטית פגם שרירי הוא קשור פחות לבעיות גנטיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• vsd שרירי בעובר

ד''ר אברהם מתתיהו
    17/08/2018

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו