מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Vsd מוסקולרי שבוע 21אור17/08/2018
שלום רב דוקטור, עשינו אתמול אקו לב אחרי סקירה מורחבת ששלחו אותנו כי בכלל התקשו לראות כלי דם, ולפי דבריו של הקרדיולוג במספר חתכים מודגם vsd שרירי גבוהה גדול. בסקירה המוקדמת הכל היה תקין ברוך השם. אני נורא מודאגת , הרופא לא הסביר כלום כי לא היה בטוח. אמר לחזור לאקו עוד כשלושה שבועות לראות אם ייסגר או בכלל אין את זה. מה הסיכוי שזה יסגר לבד? האם זה מחייב תסמונות כלשהו? אני בת 21 שבוע 21. לאחותי יש חור קטן בלב ולבעלי היה רשרוש בלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
vsd שרירי בעובר
ד''ר אברהם מתתיהו17/08/2018הי
כל עוד זה במסגרת חשד, כדאי לחזור על האקו לב עובר ולברר אם זו בעיה טכנית או משהו אמיתי.
בהנחה שיש vsd שרירי אין זו סבה להכנס ללחץ. מבחינת הלב, הרבה נסגרים לבד בשנה הראשונה. אם הוא גדול נתן לגור בהמשך בצנתור או נתוח והילד יהיה בסדר. מבחינה גנטית דוקא פגם שרירי הוא קשור פחות לבעיות גנטיות אך ליתר בטחון רוב הגנטיקאים בארץ ממליצים על דקור מי שפיר וצ'יפ גנטי.
כדאי לברר קודם אם הממצא אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
אור17/08/2018תודה רבה על תגובתך המהירה והמרגיעה דוקטור. לפי דעתך המקצועית יש סיבה לעשות מיי שפיר? או אופציה חלילה לתסמונת כלשהו? שוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
vsd שרירי בעובר
ד''ר אברהם מתתיהו17/08/2018אם יוכח בברור שיש vsd . אני הייתי עושה.
אפילו אם זה יהיה כבר בשבוע 31-2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, בנוסף
אור17/08/2018גם אם מבחינה גנטית פגם שרירי הוא קשור פחות לבעיות גנטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
vsd שרירי בעובר
ד''ר אברהם מתתיהו17/08/2018כן
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)