מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקאות אפטי ועילפון בן שנתיים וחצינורית13/09/2018
שלום רב !
יש לי בן שנתיים וחצי שבכל פעם כשהוא מקיא הוא אפטי במצב שלא ניתן לתקשר איתו בפעמים האחרונות קרה כמה דברים נוספים 1. בגן הוא הקיא גלגל להן עיניים היה על סף עילפון
2. לאחר שבועיים וחצי היינו בנסיעה הוא ביקש אותי הסתובבתי לאחור הילד חיוור שפתיים כחולות הקיא עצרנו בצד המשיך להקיא נכנס שוב לאפטיות שרק רוצה לעצום עיניים .
3. ביום השני של ראש השנה הוא הקיא שוב גילגל עיניים והתעלף לי בידיים השכבתי אותו והרמתי לו רגליים עד שחזר לעצמו וזה בערך אחרי שלושה שבועות מהפעם האחרונה שהוא הקיא. כרגע רופא משפחה הפנה לנירולוג ילדים האם יש משהו שניתן לעשות או בדיקות נוספות שאפשר לבקש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלפון בעקבות הקאה
ד''ר אברהם מתתיהו16/09/2018הי
ברוב המקרים הללו זו אינה בעיה רצינית.
לפי הספור מתאים לגירוי וגאלי.
עצם ההקאה מביאה לעתים לגירו וגאלי שגורם לירידה של הדופק והלחץ דם לעתים עד עלפון קצר וזה חולף כמעט תמיד לבד.
אולי שוה בדיקה של קרדיולוג ילדים אך סכוי לא מבוטל שלא תמצא בעיה של ממש.
בהרבה מקרים זה משתפר עם השנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)