טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לנכדתי בת החמש עשו היום אקו לב. הסיבה שעשו לה נעוצה בחסר של גן שקיים במשפחה שעלול לגרום לפוליפוזיס. בני שחקר את הנושא החליט שהחסר הזה גם יכול לגרום למומים בלב. וזו הסיבה שלקח אותה לאקו, מבלי שזה יהיה ביוזמת רופא כלשהו. לתדהמתם הקרדיולוג אמר שיש לילדה דלקת בלב ודליפה קשה ממסתם שמאלי, שלח אותם לבצע בדיקות דם דחופות וביום ראשון יחליט מה עושים. אני רוצה לציין שהילדה חיונית מרגישה מצויין מלאת אנרגיות, וזה ממש מדאיג. אפשר אולי לקבל קצת הסבר מרגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר