היצרות במסתם הריאתי- התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• היצרות במסתם הריאתי- התייעצות
    הילה
    30/03/2019

שלום הבן שלי בן שנתיים וחצי יש לו היצרות במסתם הריאתי בינונית עד קשה אנחנו במערב בשניידר הקרדיולוג אמר שאולי נלך לניתוח .. כי הבעיה היא מעל המסתם ואחר כך התייעץ עם עוד רופא אמר מחכה עוד חצי שנה ונעשה mri לריאות אני רוצה לדעת למה חייב ניתוח ולא צינתור ... ובשביל מה mri ישמח שתחזרו אליי מאמא שמאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

הילה
    31/03/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרות המסתם הראתי

ד''ר אברהם מתתיהו
    05/04/2019

ברוב המקרים של הצרות קשה של המסתם הראתי אנו מצליחים לשפר בצנתור ע"י הרחבה עם בלון. יש מקרים בהם המסתם הוא דיספלסטי (מעובה ואינו מגיב להרחבה עם בלון או שההצרות היא בעצם מעל המסתם) ואז ההצלחה בצנתור פחות טובה.
    מקרים כאלה יש לעתים גם בילדים עם תסמונות גנטיות (למשל תסמונת נונן) ולכן אני מאמין הפנו אתכם גם לגנטיקה.
    בכל מקרה כדאי שתשאלו את הרופאים שמכירים את המקרה ואת האקו מה התוכניות הטפוליות שלהם לפי הממצאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אמא
    06/04/2019

לא הבנתי לפי מה הוא החליט שיש לו תסמונת נונאן ? עקב הבעיה הלבבית ? ומה זה אומר בכלל כי לפי מה שקראתי עכשיו באנטרנט זה די מלחיץ יש בדיקה שאפשר לדעת בוודאות אם יש ? ומה זה אומר התסמונת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצרות מסתם ראתי.

ד''ר אברהם מתתיהו
    07/04/2019

לא אמרתי שיש
    נסיתי להסביר למה בקשו שתפנו לגנטיקאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין יחס

אמא מודאגת
    04/04/2019

אני ישמח שתתייחס להודעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו