טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד״ר שלום רב, במהלך סקירת מערכות אובחן אצל העובר קשת אארוטה ימנית. כמובן שהופנתי לייעוץ וכן ביצעתי דיקור ובדיקה ייעודית נוספת לכרומוזון 22 ( תסמונת די ג׳ורג׳). הייתי 3 פעמים באקו לב עוברי וזהו היה הממצא היחידי. ב״ה הכל יצא תקין. כיום, אני נמצאת שלושב שבועוצ אחרי הלידה וב״ה הכל בסדר. 2 שאלות: 1. האם ייתען אבחנה שגוייה? 2. האם במקרים אלו קיימת החמרה בעתיד או שאם היה קיים תסמין כלשהו מבחינים בו כבר שהתינוק נולד? כמובן שאבצע ביקורת בהמשך אבל עד אס אשמח לקבל חוות דעת. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. אפשר כמובן לבדוק אצל התינוק אם הקשת ימנית באקו לב (במקרים כאלה אני נוהג כשגרה לעשות אקו לתינוק לפני שחרורו מהתינוקיה). 2. כאשר יש קשת ימנית עם מרכיב אפשרי של טבעת וסקולרית יש מקרים שהלחץ על הקנה יכול להופיע מאוחר יותר כך שכדאי להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר