Arsa- המשך טיפול

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• Arsa- המשך טיפול
    לילי
    30/09/2019

היי,
    אני בשבוע 21+2 ולפני כשבוע, בסקירת המערכות, הרופא גילה arsa. לשמחתי כבר היו לי תוצאות תקינות של מי שפיר+ צ'יפ (החלטתי על דעת עצמי לעשות מי שפיר) ויומיים לאחר מכן עשו לי אקו לב שיצא תקין (אומנם ממצא הarsa נראה, אך האקו יצא תקין). הרופא אמר שאינני צריכה להיות במעקב. האם גם המלצתך היא שאין צורך במעקב? גם אין תורך לבצע סקירה נוספת בעקבות בעיית הarsa שנצפתה?
    בנוסף, כיצד הarsa יכולה להשפיע על העובר והתינוקת שתיוולד?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Arsa- המשך טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ARSA

ד''ר אברהם מתתיהו
    01/10/2019

רוב הסיכויים שלא יהיו כל תופעות. נראה לי שאתם יכולים להיות רגועים . לא נראה לי שיש צורך במעקב קרדולוגי סדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Arsa- המשך טיפול

Zohar Baneth
    01/10/2019

תודה רבה על התשובה הזריזה!!!
    שאלה אחת נוספת- האם מצב ובו יש arsa יכול להביא לפגיעה באיברים אחרים או בתפקוד הגוף? (מלבד הדגשים שציינת כאן בעבר- למשל לחץ על הוושט במקרים נדירים בלבד). בגלל שהממצא אינו שכיח במיוחד ודי יוצא דופן (וריאנט של הנורמה) אני מאוד מאוד חוששת וחשוב לי להבין עד הסוף את משמעות התופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• arsa

ד''ר אברהם מתתיהו
    04/10/2019

מלבד מה שכתבתי, לא ידוע לי על בעיות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו