על שם קורמל האם יש צורך בניתוח?

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• על שם קורמל האם יש צורך בניתוח?
    תהילה
    23/03/2020

היי הבן שלי נולד עם קשת ימנית היום הוא בן 5 וחצי וסובל מסטרידורים אחת לחודשיים עשינו לו ברונכוסקופיה היה חשד לטבעת ווסקולרית לכן ביצענו סיטי בסיטי מצאו קשת ימנית עם טבעת על שם קומרל ורשום שיש לחץ קל בקנה התחתון והיצרות מינימלית וסטיה קלה מהאמצע ימינה האם לאור הממצא נצטרך לעבור תיקון ?? אציין שהתסמינים היחידים הם סטרידורים בעיקר בחורף אחת לחודשיים ,יושן טוב ואוכל טוב
    תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעת וסקולרית

ד''ר אברהם מתתיהו
    26/03/2020

לפי שאני נוהג, ההחלטה להתערבות תלויה בקליניקה וסימפטומים. לפי מה שאת מתארת הסימפטומים מאד דלים ואין כמעט לחץ על הקנה. לפיכך לא בטוח שחייבים להתערב.
    אם יש מקום להתערבות כדאי לטפל גם בקומרל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על שם קורמל האם יש צורך בניתוח?

הללי
    27/03/2020

תודה על המענה האם תוכל קצת להסביר לי מה זה קומרל בעצם? האם הוא מום נוסף? או שהוא חלק מהטבעת הווסקולרית
    ברשת אין מידע כלל על הסעיף על שם קומרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו