מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היצרות קלה של מסתם לבת 9אמא מודאגת06/05/2020
שלום אני בת 30 יש לי שתי בנות בת 9 אובחנה בגיל 3 היצרות קלה של מסתם ראיתי נראה לי עד 30 ולא היה אף פעם התערבות. וגם תינוקת בת שנה וחצי עם היצרות קלה של אותו מסתם ראיתי מאוד וזה אחרי הרחבה בצנתור עכשיו היצרות שלה עד 15. השאר הכל תקין אין הגבלות מעקב פעם בשנה.
ואני עברתי אקו גם גילו שיש לי דליפה קלה שני מסתמים. גם מעקב
אני מאוד מוטרדת תמיד מפחדת על הבנות שלי שאולי זה יסתבך בעתיד. האם יש סיכוי שזה יחמיר בגיל מסוים או אפשר להישאר כך עד גיל מבוגר או לכל החיים? תמיד החששות האלה מלווה אותי והפחדים שלי על הבנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
אמא מודאגת06/05/2020יש לציין שהתינקות כבר אחרי שנה וחצי מהצנטור וגם הצירות קלה מאוד עד 15 ודליפה קלה מאוד כך כתוב בסיכום מה עם הדליפה האם היא נשארת כך ..הסיכום הזה לפני שנה ויש לו תור עוד כמה חודשים למעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת את הסיכום של הבנות
אמא מודאגת06/05/2020.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרות קלה של מסתם ראתי.
ד''ר אברהם מתתיהו09/05/2020לא הצלחתי לראות את סכומי אקו של הילדות.
לא נראה לי שאת צריכה להיות מודאגת. מלבד בשנה הראשונה לחיים שיכולה להיות החמרה בהצרות, ברוב המקרים בגיל המאוחר יותר אין שינויים משמעותיים בדרגת ההצרות של המסתם הראתי.
ואם בגילים אלה יש הצרות קלה לא נראה לי מדאיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעדכן אותך בכתב לגבי הסיכום האחרון הייתי מחכה לתשובנ שלך תודה
אמא מודאגת09/05/2020ביקור אחרון לפני שנה והיה אחרי שבעה חודשים אחרי צנתור זו לתינוקת עכשוי בת שנה ושבעה חודשים יש לנו ביקור חוזר בקרוב
סיטוס סוליטוס מנח חיבורים תקינים.גודל מבנה ותפקוד לב תקינים.ניקוז ורידי תקין.זרימה תקינה במסתמים ובמוצא החדר השמאלע.במוצא החדר הימני מסתם ראיתי לאחר הרחבה דליפה קלה מאוד והיצרות גבולית עד 15 ממכ .מחיצות שלמות
וזה ביקור אחרון של בת תשעה שנים שכבר אנחנו 6 שנים במעקב בלי התערבות כאשר גילנו את זה בגלל אוושה בגיל שנתים אני מפחדת שאחד מהימים זה יסתבך אבל אנחנו כבר שש שנים במעקב וזה התוצאה
חדר שמאל תקין חדר ימין גבולי עליום תפקוד תקינים
מסתם ראיתי מעובה עם דליפה קלה פלוס.
היצרות קלה מפך עד 30 ממכ.
מסתם תלת צניפי תקין נידגם pfo עם שנט קטן משמאל לימין.
ניקוז ורידי הראיה תקין.אין נוזל כפורתי תמט תקין של IVc
יש לי עוד שאלה יש לי ילד בן 11 הוא משח כדורגל אף פעם לא עשינו לו אקו ואף פעם לא שמעו אצלו אוושה או משהו חריג שאלתי את הרופא אם נעשה לו בגלל האחיות שלו אמר לא נראה לו שיש בעיה כבר הוא בן 11 ועבר הרבה ואין שום סמינים ולא צריך לסבך את הראש שלי.אשמח לחוות דעת שלך אני קצת פחדנית
וגם אצלי אחרי הלידה עשיתי אקו שהיה דליפה קלה מאוד בשלוש מסתמים והרופא אמר לי שזה לא משמעותי ולחזור עוד שנה יש לי תור עוד חודש לא יודעת אם זה בכלל מלידה או רכשתי את זה במהלך החיים
תודה לך אני משגעת לך את הראש אבל הראש שלי נמאס לו ממחשבות.סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרות קלה של מסתם ראתי
ד''ר אברהם מתתיהו09/05/2020לפי מה שאת מתארת לא נראה לי שיש סבה לדאוג.
מה שאת מתארת זה קל ואינו בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה............
אמא מודאגת14/05/2020תודה לך על המענה יש לי עוד שאלה יש לי ילד בן 11 הוא משחק כדורגל אף פעם לא עשינו לו אקו ואף פעם לא שמעו אצלו אוושה או משהו חריג שאלתי את הרופא אם נעשה לו אקו לב בגלל ההיצרות הקלה של שתי האחיות שלו אמר לא נראה לו שיש בעיה כבר הוא בן 11 ועבר הרבה ואין שום סמינים ולא צריך לסבך את הראש שלי.אשמח לחוות דעת שלך אני קצת פחדנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)