מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק בן 11 חודשים עם הפרעות קצבאמיר04/07/2021
שלום וברכה
לתינוק שלי יש SVT לעיתים תכופות בעיקר תחת זיהומים וירלים .יש DD בין AET לבין AVRT אך אין גל דלתא בסינוס חלקם עם רושם של short rp .הרופאים חושבים בכיוון של אבלציה
השאלות שלי הם האם גם ל AET יש טיפול מוצלח באבלציה כמו שיש ל AVRT .בנוסף היתי שמח להבין האם short rp מכווין יותר לאפשרות מסוימת .בנוסף היתי שמח להבין האם היעדר גל הדלתא שולל בוודאות AVRT
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרעות קצב בילד בן 11 חודש
ד''ר אברהם מתתיהו04/07/2021הי
זה נראה לי דיון מורכב מדי בשביל הפורום. אני מניח שאתה במעקב של קרדיולוג ילדים שמכיר את כל פרטי המקרה. נראה לי שכדאי לדבר אתו על הדברים הללו. אם אתה רוצה שאתייחס לשאלות האלה אני צריך לקבל הרבה פרטים נוספים:
האם הילד הוא גדל ומתפתח ללא בעיות אחרות?
האם תפקוד הלב שלו באקו תקין.
אני רוצה לראות תרשים אקג בזמן סנוס ובזמן טאכיקרדיה
הם מתן אדנוזין מפסיק את הפרעת הקצב?
האם הילד מקבל תרופות אנטי אריתמיות?
באופן כללי משתדלים לא לעשות אבלציות בגיל כל כך צעיר אלא אם יש בעיה נכרת או הפרעה בתפקוד הלב בגלל הפרעת הקצב.
אם תוכל להעביר לי את כל הפרטים שבקשתי אוכל לנסות להתייחס לשאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)