אקו לב עוברי , ממצא TR בסקירת מערכות מאוחרת

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אקו לב עוברי , ממצא TR בסקירת מערכות מאוחרת
    יאנה
    07/09/2021

שלום רב,
    אני בת 32, בריאה, בהריון שבוע 24, לפני הריון נעשו בדיקות גנטיות מורחבות( רצון), כל הבדיקות כולל סקירה מוקדמת ודיקור מי שפיר ( מרצון) היו תקינים… בשבוע 23 בצעתי סקירה מאוחרת, התגלה TR! ללא ממצים נוספים ושינויים מבנים או תפקודים. רופא היה רגוע והסביר שהכול בסדר, אבל המליץ לעשות אקו לב עוברי. כמובן אני עושה, יש לי תור בעוד שבוע, אני תולשת שערות מרוב הלחץ!!!!
    האם ממצאה TR אומר שלילד יש מום מולד לבבי ואם כך איך לא ראו את את זה בסקירה מוקדמת?קראתי שזה יכול להסתדר נגיד אם התגלה בשבועות מוקדמות ומסתדר בהמשך אבל לא הפוך! האם ילד אצתרך TVR בעתיד? מה הפרוגנוזות של ילדים כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפה של המסתם הטריקוספידלי ומאוד שכיח

ד''ר אברהם מתתיהו
    07/09/2021

TR הוא דליפה של המסתם הטריקוספידלי (בין פרוזדור וחדר ימין)
    דליפה קלה של המסתם בדופלר היא מאד שכיחה בכל גיל כולל בעובר. באקו לב עובר בודקים אם הדליפה קלה ואם המבנה של המסם בסדר, ורוב הסכויים שכך יהיה. לכן אין סבה ללחץ ואפשר להפסיק לתלוש שערות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו