טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הבת שלי בת 3 וחצי אתמול התחיל לה חום גבוה. והיום סחרחורת ברמה שהיא לא מצליחה לעמוד ונוםלת הייתי איתה במיון אצל האחות בדקו לה חום היה לה חום 39 ודופק 153 האחות אמרה טכיכרדיה אמרו כנראה בגלל החום ירד לה החום ואחרי שעתיים בדקנו לה שוב דופק במשך 10 דקות עדיין 150 דופק עדו לה אקג תקין שוחררו הביתה שאלתי האם זה תקין ששוחררו הביתה שהילדה עם דופק כזה גם ללא חום ? ומה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דופק 150 לדקה בילדה בת 3 שנים עם מחלה חריפה הוא דבר שכיח ואינו אומר שיש בעיה לבבית. אני מניח שבא.ק.ג ראו שהקצב הוא סינוס (כלומר שהוא נובע מהקוצב הנורמלי של הלב ולא מהפרעת קצב). הקוצב הנורמלי של הלב מגיב בטאכיקריה על גורמים שונים באופן פיסיולוגי. אני מניח שבדקו אותה במיון ולא העלו חשש למעורבות לבבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר