מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסיסטולה והחייאהדוש12/10/2022
לתינוק שלי היה ספסיס שלא טופל עבר דום לב ועשו לו החייאה ונהיה לו קריסת מערכות לפני שבועיים הדופק שלו ירד וסיטורציה נמוכה חמצן בבדיקת גזים לא הראה שיש חמצן הרופאים חיכו שהדופק ירד ל50 בשביל החייאה למה הם לא ניסו לפני להתחיל החייאה וגם לא נתנו אנדרנלין אחרי החייאה שנהיה 0 אסיסטולה הם לא המשיכו במשך 30 דקות לפי מה שהבנתי דרך האינטרנט צריך אחרי החייאה לתת אנדנלין ולהמשיך החייאה במשך 30 דקות והאם היה אפשרי לשים קוצב לב יומיים לפני היה לו דימום פנימי והם באוצו יום אמרו לי שהוא גוסס איך הם
ידעו ? ולמה לא הצליחו להחייות אם היתה מכונת הנשמה אולי הם יתייאשו לטפל ורצו להפטר ממנו כי הם אמרו לי שאם אני רוצה שלא יעשו דיאליזה וטיפולים ואני לא הסכמתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסיסטוליה והחיאה
ד''ר אברהם מתתיהו14/10/2022אני מבין את סערת הרוחות אך לא יכול לענות על שאלות כאלה.
אין לי כל דרך לדעת הפרטים הרפואיים המדוייקים ולא נראה לי שזה מתאים לפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצב לב אסיסטולה
דוש15/10/2022אני שואלת במצב של אסיסטולה אפשרי לשים קוצב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)