אסיסטולה והחייאה

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אסיסטולה והחייאה
    דוש
    12/10/2022

לתינוק שלי היה ספסיס שלא טופל עבר דום לב ועשו לו החייאה ונהיה לו קריסת מערכות לפני שבועיים הדופק שלו ירד וסיטורציה נמוכה חמצן בבדיקת גזים לא הראה שיש חמצן הרופאים חיכו שהדופק ירד ל50 בשביל החייאה למה הם לא ניסו לפני להתחיל החייאה וגם לא נתנו אנדרנלין אחרי החייאה שנהיה 0 אסיסטולה הם לא המשיכו במשך 30 דקות לפי מה שהבנתי דרך האינטרנט צריך אחרי החייאה לתת אנדנלין ולהמשיך החייאה במשך 30 דקות והאם היה אפשרי לשים קוצב לב יומיים לפני היה לו דימום פנימי והם באוצו יום אמרו לי שהוא גוסס איך הם
    ידעו ? ולמה לא הצליחו להחייות אם היתה מכונת הנשמה אולי הם יתייאשו לטפל ורצו להפטר ממנו כי הם אמרו לי שאם אני רוצה שלא יעשו דיאליזה וטיפולים ואני לא הסכמתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסיסטולה והחייאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסיסטוליה והחיאה

ד''ר אברהם מתתיהו
    14/10/2022

אני מבין את סערת הרוחות אך לא יכול לענות על שאלות כאלה.
    אין לי כל דרך לדעת הפרטים הרפואיים המדוייקים ולא נראה לי שזה מתאים לפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוצב לב אסיסטולה

דוש
    15/10/2022

אני שואלת במצב של אסיסטולה אפשרי לשים קוצב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו