מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקו לב בעקבות ילד עם ps.ספיר20/04/2023
שלום ד"ר,
ב"ה יש לי שלושה ילדים וכעת בהריון רביעי.
הילדה השלישית שלי נולדה עם ps בלב ועברה צינתור מוצלח ב"ה. כרגע במעקב בלבד.
2 שאלות
1. האם עצירות אצל ילדים יכולה לגרום לps להחמיר או משהו כזה? כרגע היא על מפל 19 בפעם האחרונה שבדקנו.
2. עשיתי אקו חב בשבוע 23 שיצא טוב ב"ה. האם יש צורך לחזור עליו בשבוע הריון מאוחר יותר? הבנתי שps יכותח להתפתח בהמשך
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה נכון שPS נוטה לעיתים להחמיר
ד''ר אברהם מתתיהו22/04/2023לא בטוח שהבנתי נכון את השאלה. אם התכוונת לעצירות? (יציאה קשה?) אז אין לזה כל השפעה על דרגת ה ps.
לגבי הריון. זה נכון ש ps נוטה לעתים להחמיר ולכן אני נוהג במקרה כמו שלך לחזור על אקו לב עובר עוד פעם לקראת שבוע 31 לערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו לב חוזר
ספיר כהן זרדי23/04/2023תודה ד"ר.
האם צריך לעשות אקו חוזר למרות שלא שהבדעקה הייתה תקינה לחלוטין בשבוע 22?
שואלת גם כי הקופ"ח מערימה קשיים ואומרת שאם הרופא לא אמר לחזור אז לא חוזרים.
מדובר בפרופ' בעל שם טוב מאוד בתחום קרדיולגיית ילדים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)