טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום קרדיולוגיה ילדים >שלום דר כל הבדיקות שלי היו תקינות מהתחלה +אקו לב שבוצע בשבוע 19+4 שבו נאמר לי שלב העובר תקין, בשבוע 22 כשהלכתי לרופא לסקירה מאוחרת הוא ראה שהודגם vsd שרירי קטן , אמר לי שבדרך כלל מופיע לילדים עם תסמונת דאון, לא עשיתי מי שפיר כי עד שבוע 22+ 6 אפשרי לעשות מה עליי לעשות הלאה?? והאם אני צריכה לדאוג??
שלום דר כל הבדיקות שלי היו תקינות מהתחלה +אקו לב שבוצע בשבוע 19+4 שבו נאמר לי שלב העובר תקין, בשבוע 22 כשהלכתי לרופא לסקירה מאוחרת הוא ראה שהודגם vsd שרירי קטן , אמר לי שבדרך כלל מופיע לילדים עם תסמונת דאון, לא עשיתי מי שפיר כי עד שבוע 22+ 6 אפשרי לעשות מה עליי לעשות הלאה?? והאם אני צריכה לדאוג??
כל הבדיקות שלי היו תקינות מהתחלה +אקו לב שבוצע בשבוע 19+4 שבו נאמר לי שלב העובר תקין, בשבוע 22 כשהלכתי לרופא לסקירה מאוחרת הוא ראה שהודגם vsd שרירי קטן , אמר לי שבדרך כלל מופיע לילדים עם תסמונת דאון, לא עשיתי מי שפיר כי עד שבוע 22+ 6 אפשרי לעשות מה עליי לעשות הלאה?? והאם אני צריכה לדאוג??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
VSD שרירי קטן הוא מום שכיח מאד ולא משמעותי בלב. רוב הגדול אינם קשורים לתסמונת דאון (2 ילדי נולדו עם זה) קיום כל מום , אפילו קטן מעלה בצורה קלה (תלוי לפי המום) את הסכוי לבעיות כרומוסומליות ולכן הגנטיקאים ימליצו על דקור מי שפיר. אם את רוצה לעשות, עדיף לעשות זאת בשבוע 31 להריון. לדעתי אין לך כל כך מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר