מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח למענה לחוצה ברמותאלינה15/09/2023
בתי בת חודש ושבוע כשנולדה נשמע אוושה אקו לב היה pda + pfo
מעקב לאחר חודש וחצי היינו אתמול וזה מה שנרשם
קשת אאורטה שמאלית
וחשד לסטנוזיס פריפראל פולמונרי בילטרל .
אשמח ממש למענה למה זה אומר הפנו לשניידר אבל אני בלחץ לא מפסיקה לבכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשת שמאלית ו הצרות עורקי ראה פריפרים
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023קשת שמאלית זה נורמלי.
הצרות קלה של עורקי ראה פריפריים היא ממצא שכיח בתינוקות שחולף עם הזמן. אם מדובר בהצרות קלה אין לכך חשיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפלים המשך
אלינה15/09/2023שלום דר קודם כל תודה על המענה שחכתי לצרף עוד ממצא
P6=57 mm
: m6=35 mm
זה נרשם יחד עם הבדיקה אשמח למענה מזה אומר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מפלים
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023נא שלחי תמונה של הבדיקה.
לא נראה לי שרשמת נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה של הבדיקה אשמח למענה
אלינה15/09/2023אני ממש בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מפל לחצים
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023מפל הלחצים הוא גבוה מהרגיל. מצריך ברור ומעקב קרדיולוגי.
האם יש בעיות במערכות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלינה15/09/2023כל המערכות בגוף ? כן הכל תקין היא אוכלת עולה במשקל יפה בסקירת הייתה נקודה אקוגונית בלב בצד שמאל לא בוצע אקו לב
השאלה עד שיקבעו לנו תור לשניידר איך צריך חהתנהג ? אני ממש ממש בלחץ
האם היא תצטרך ניתוח? או שצינתור יספיק ?
האם הערך יכול להשתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרות עורקי ראה
ד''ר אברהם מתתיהו15/09/2023זה יכול להשתפר.
אין צורך להכנס לסרטים אך צריך להיות בברור ומעקב במרפאה לקרדיולוגיה ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אלינה15/09/2023הפנו אותנו לשניידר מכון לב הבנתי שהצורים פשוט ארוכים .
מה שכן כשהיא נולדה לאחר שעה היה לה הכחלה סביב הפה אך לא היה צורך בחמצן והיו הכילות בכפות ידים ורגליים חיממו אותה כיום אין הכחלות רק כשקר לה אז רק כפות רגליים נהיות ממש בורדו זה הדבר היחד
אז אפשר להיות שקטה עד שנגיע למעקב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצרות עורקי ראה
ד''ר אברהם מתתיהו25/09/2023איני יודע מה זה אומר תורים ארוכים, אך אם את מאד לחוצה אפשר לחפש מקום אחר שיש בו קרדיולוגיה ילדים.
ההכחלות שהיו מיד אחרי הלידה וחלפו, לא נראה לי שקשורות לעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
אלינה03/10/2023היי דר מודה לך על המענה אשמח להתייעץ קבעו לנו תור לעוד יודשיים
הבת שלי מכחילה סביב הפה על בסיס יום יומי ופניתי כמה פעמים לרופאי משפחה שטענו שאם אין מצוקה נשימתית והילדה אוכלת רגיל ועולה במשקל זה בסדר .
חוץ מהכחלות סביב הפה אין מצוקה נשימתית היא נושמת רגיל.
אשמח לשמוע מימך האם להתייחס לזה רגיל ? או כל פעם לקחת למיון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)