מום מורכב dorv and sub aortic vsd

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• מום מורכב dorv and sub aortic vsd
    ביאטריס טויזר
    22/07/2008

שמישוא יעזור לי להבין אם לעובר שלי יש סיכוי לשרוד לידה וגם אחרי . רשום באבחנה באנגליט . אם מישהוא מבין דחוף שיצור איתי קשר dorv and sub aortic vsd with severe ao valve stenosis and small pa's and valv ps [email protected] 050-8106802 בבקשה צרו קשר איתי דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מום מורכב dorv and sub aortic vsd

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מום מורכב

ד''ר דני פינק
    23/07/2008

שלום ביאטריס טויזר

ההבחנות האלה מאוד רציניות וישפיעו על איכות החיים של התינוק, אם הוא יחזיק מעמד עד הלידה. את חייבת אקו עוברי אצל קרדיולוג ילדים ודיון על המשך טיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלות שלי על המום הקשה

ביאטריס טויזר
    23/07/2008

תודה על תשומת ליבך אכשב אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לעובר שלי לשרוד מה ניתן לעשות אני בחודש שביעי אני צריכה ליהות במעקב או מה מה אתה מציע לי לעשות אני רוצה לשמור את התינוקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלות שלי על המום הקשה

ד''ר דני פינק
    25/07/2008

רק הקרדיולוג הבודק יכול לתת לך תשובה
    כל מיקרא הוא אחר

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו