בעיות בלב

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• בעיות בלב
    דגם
    21/08/2008

שלום ובוקר טוב לכולם אתמול עשיתי סקירה מוקדמת וקיבלתי בשורות רעות, הרופא אומר שבלב של התינוקת שלי חדר שמאל לא התפתח או שקיימת גם האפשרות שהלב התהפך בשני המקרים הוא אומר המצב לא טוב, הוא שלח אותנו לקרדיולוג ילדים להמשך טיפול. ואני רציתי לדעת אם עוד משהי מכירה את הנושא, ואם תוכלו לעזור לי אני שבורה לחתיכות קטנות, קצת מידע לשפוך אור על הנושא יעזור לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בלב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בלב העובר

ד''ר דני פינק
    21/08/2008

שלום דגם

יש מצב שאין גדילה של חדר שמאל שהוא החדר העיקרי בלב שבנוי חזק לתת שרות של משיב דם לכל הגוף למשך החיים. המבנה של החדר השני חדר ימין, הוא לעבודה בלחץ נמוך יותר, לתת הספקת דם מהלב להראות. במצב שילד נולד ללא חדר שמאל שלם, יש אפשרות בניתוח להעביר את עיקר העבודה לחדר ימין אבל זה אף פעם לא נותן תשובה טובה בגלל המבנה החלש של חדר זה.

מה שחשוב לך כעת, זה לחכות עד הבדיקה של הקרדיולוג ילדים שיאשר או לא את ההבחנה ואז הוא יסביר לך ולאבא ביחד, את המשמעות של ההבחנה המיוחדת של העובר והאפשריות שקיימות לכם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו