טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב!
לאחר שגילו לעוברית שלי חשש ל vsd שרירי קטן הומלץ לנו לעשות דיקור ואני ממש פוחדת מזה!!! אנחנו הולכים לפני הדיקור לעשות עוד אקו לב יש מצב שבאקו לב כבר לא יראו את הvsd? יש לציין שכל הבדיקות שלי יצאו תקינות ואין לנו בעיות גנטיות במשפחה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה מה שנאמר לנו באקו שזה vsd שרירי קטן הוא אפילו לא קבע בבירור ואמר שזהו חשש לvsd יש אתה היחיד כרגע שנתן לי תשובה מרגיעה יש אפשרות ליצור איתך קשר? אני מהמרכז אז נראה לי שיהיה לי קצת קשה להיפגש עמך לצערי אבל אם יש אפשרות לשוחח עמך אני אשמח כי נכון להיום קבכתי תור לדיקור ועכשיו אני שוקלת לבטל אותו!!!
תודה רבה לך!!!!!!
עשית אותי מאושרת!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר