Vsd בלב העוברית

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• Vsd בלב העוברית
    מאיה
    09/09/2008

שלום רב! לאחר שגילו לעוברית שלי חשש ל vsd שרירי קטן הומלץ לנו לעשות דיקור ואני ממש פוחדת מזה!!! אנחנו הולכים לפני הדיקור לעשות עוד אקו לב יש מצב שבאקו לב כבר לא יראו את הvsd? יש לציין שכל הבדיקות שלי יצאו תקינות ואין לנו בעיות גנטיות במשפחה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Vsd בלב העוברית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Vsd בלב העוברית

ד''ר דני פינק
    09/09/2008

שלום מאיה

אים זה באמת VSD שרירי קטן, לא היתי ממליץ לעשות דיקור

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המרגיעה.....

מאיה
    09/09/2008

זה מה שנאמר לנו באקו שזה vsd שרירי קטן הוא אפילו לא קבע בבירור ואמר שזהו חשש לvsd יש אתה היחיד כרגע שנתן לי תשובה מרגיעה יש אפשרות ליצור איתך קשר? אני מהמרכז אז נראה לי שיהיה לי קצת קשה להיפגש עמך לצערי אבל אם יש אפשרות לשוחח עמך אני אשמח כי נכון להיום קבכתי תור לדיקור ועכשיו אני שוקלת לבטל אותו!!! תודה רבה לך!!!!!! עשית אותי מאושרת!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו