אקו לב עובר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר
    סילבי
    12/12/2008

אני בהריון תאומים אחרי IVF שבוע 25. הופנתי ע"י רופא נשיםפ לאקו לב עובר כחלק מבדיקה שגרתית בהריון תאומים(סקירה מוקדמת ומורחבת תקינות) בעובר הימני נכתב:חללי הלב בגודל תקין , AVV במישור תקין , מנח כלי הדם הגדולים תקין, זרימה תקינה במוצא חדרים, PFO עם דלף מימין לשמאל, PDA עם דלף מימין לשמאל, תקפוד תקין , קצב סינוס. עובר שמאלי: תקין האם אתה יכול לפענח לי את הבדיקה? מה משמעות הממצאים ? לצערי לק קבלתי תשובה מספקת מהבודקת, רק אמרה שזה יכול להסתדר אחרי לידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקו לב עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקו לב עובר

ד''ר אברהם מתתיהו
    12/12/2008

שלום סילבי
    אני מקווה שהעתקת נכון את התשובה כי כל מה שמתואר בתשובה הוא תקין! פשוט התשובה יותר מפורטת מאשר זו של העובר השני.
    האם נאמר לך שיש בעיה כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר הרגעת אותי מאוד

סילבי
    13/12/2008

אכן העתקתי מילה במילה את מה שהרופאה כתבה. אם כך הם פני הדברים,הרגעת אותי מאוד!!!!!!!!!!! כששאלתי את הרופאה מה המשמעות של הדברים היא רק ענתה שאחרי הלידה יהיה ניתן לדעת. זה כל מה שאמרה. שוב תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו