אוושה סיסטולית

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אוושה סיסטולית
    יובל
    26/01/2009

שלום, שמי יובל ואני אב לתינוקת בת 11 חודשים בריאה לחלוטין מהלידה ועד היום. בגיל חצי שנה אובחנה אצלה איוושה סיסטולית ע"י רופא הילדים שלה והיא נשלחה לבדיקת אקו לב. הרופאה שביצעה את הבדיקה אמרה שהבדיקה תקינה ולא מצביעה על שום מום או דלף, ושאוושה כזאת שכיחה מאד בתינוקת בגילאים אלו ואין לה שום משמעות קלינית ואו בריאותית על המשך חייה של התינוקת. היום בגיל 11 חודשים עדיין קיימת האוושה וניתן להאזין לה בברור עם סטטוסקופ (לדברי רופא הילדים). האם יש מקום לבצע בדיקת אקו חוזרת כיום או בדיקות נוספות, או שאכן מדובר בממצא לא משמעותי ואין לי סיבה לדאוג. האם אוושה זו אמורה להעלם בגיל מסויים או שהיא נשארת לכל החיים. תודה מראש יובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוושה סיסטולית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוושה סיסטולית

ד''ר דני פינק
    27/01/2009

שלום יובל

בחדר שקט כשהילד שקט ניתן לשמוע איוושה אצל רוב הילדים הבריאים עד גיל של15-18 שנים וגם הרבה מעל גיל זה. אני קורא לזה "איוושה של בריאות" והיא הרעש הנורמלי של לב בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו