מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איוושה סיסטולית וספורטשמחה15/06/2009
יש לי בת 6.5 , בריאה לחלוטין.. מאוד פעילה (באופן ממש מיוחד), ומשחקת כדור סל, וסקייט.
לפני יומיים רופא בית הספר, מצא שיש לה איוושה סיסטולית 2/6 . לקחתי אותה לרופה הילדים, שלפי השערתו ( אחרי בדיקה גופנית) היא רק פונקציונלית, אבל ליתר ביטחון הוא שלח אותנו לקרדיולוג, ואיקו לב. קבלתי אישור ממכבי לקבל התחייבות, ומחר אני קובעת לה טור שאינני יודעת מתי יהיה. שאלתי היא אפשר בינתיים להמשיך ללכת לחוגים 4 שעות בשבוע ( כדור סל וסקייט)בנוסף להתעמלות בבית ספר? או כדאי להפסיק עד לבדיקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אושה וספורט
ד''ר אברהם מתתיהו15/06/2009שלום שמחה.
לפי דבריך הרופא התרשם במדובר באוושה פונקציונלית, והילדה ללא כל תלונות.
לאור הנתונים הללו איני רואה סיבה לשנות את חייה של הילדה עד לבדיקה הקרדיולוגית. אולי כדאי לשאול גם את הרופא שבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
שמחה15/06/2009תודה ד"ר
זאת היתה האבחנה של רופאה הילדים:
murmur heart innocent ( functional) most probably
אבל בכל זאת שלח אותה לקרדיולוג ואיקו.
אני כמעט בטוחה ומאמינה שזאת "איוושה בריאה", אבל בתי פעילה במיוחד, ועושה ממש מאמצים רבים במשך משחק, ותמיד יש לה פנים אדומים ומזיעים ( דבר מאוד אופייני לה) ועוד כמה וכמה,במזג אוויר כזה.
לכן אנסח את שאלתי בצורה הזאת: אם - חס וחלילה - לא תהיה איוושה בריאה, האם פעילות גופנית יכולה להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוושה
ד''ר אברהם מתתיהו16/06/2009יש מקרים של בעיות רציניות בלב שאנו ממליצים להמנע מספורט תחרותי או קיצוני.
הסבירות לכך במקרה שתארת היא מאד קטנה, לכן נראה לי חבל להטיל הגבלות על הילדה עד הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)