מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדור גולף בחדר שמאלדניאל24/08/2007
כך כתב הרופא שביצע את הסקירה ומצד שני אמר וכתב שהסקירה תקינה ללא ממצאים חריגים.
הוא הסביר שיש כאלו שמאמינים שהכדור הזה שכיח אצל עוברים עם תסמונת דאון
אבל אם הוא הממצא היחידי אז זה לא נכון.
בנתיים בשקיפות יצא 1-8000, והוא הפחית בסקירה עצמה את הסיכוי לתסמונה פי 5.
ניסיתי להתעלם מזה, אבל אני לא מפסיקה לחשוב על זה לצערי.
אשמח לשמוע את תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור גולף בחדר שמאל
ד''ר דני פינק24/08/2007נתנאלה
אני לא בטוח שאת רוצה את תגובתי, אשתי אמרה שלא כדאי לך. אני הבטחתי לה להיות עדין ככול האפשר.
כל בן אדם וכל עובר, או יש להם או אין להם מחלה. אצלם זה 100% כן או לא. הרפואה היא לא מדע מדויק ובגלל המגבלות שלה, היא נותנת אחוזי אפשרות לפי מחקר בסקירות בבני אדם ועוברים עם אותו ממצאים. 1-8000 ניתנת אפשרות מאוד קטנה למום ומחלה ואם את חייבת למצוא סיבה לדאגה, יש בספרים הרפואיים הרבה אפשרויות יותר מפחידות. חלק מאוד חשוב לבריאות ההיריון והעובר הוא מצב רוח טוב שלך בהריון. עבור בריאות העובר, כדאי לחשוב חיובי.
שבת שלום ושיהיה במזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)