בעיות לב וצה"ל

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• בעיות לב וצה"ל
    טלי
    26/08/2007

הבת שלי מתגייסת עוד מעט. גילו אצלה איוושה בלב ובכל זאת מגייסים אותה רגיל, בלי הקלות, חוץ מזה שהיא לא תהיה בתפקיד שעושים בו פעילות פיזית מאוד מאומצת. נראה לי לא הגיוני שהיא תעשה את הטירונות והקורס כמו כולן אפילו שיש שם התעמלות. גם בשיעורי ספורט היה לה קשה ולא תמיד היא התעמלה וכשהיא כן התעמלה היא הרגישה מאוד רע לעפמים. הצבא צודקים או שאפשר לעשות לה בדיקות אצל רופא אחר ולהביא להם חוות דעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לב וצה"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איוושה לב וצה"ל

ד''ר דני פינק
    26/08/2007

טלי שלום

כקרדיולוג ילדים אני בודק כ30 נערים ביום מילואים בלשכת גיוס. כמעט כולם נשלחו אלי בגלל שבוועדה הראשונה שמעו איושה בלב. מאלה שאני בודק, לרוב הגדול יש איושה נורמאלית שזה סימן של בריאות. רק לב עם שריר בריא יכול לעשות איושה כזו. ביום רגיל יש צורך לשלוח רק 2 או3 מהם לבירור נוסף כמו: אקו לב בגלל איושה לא נורמאלית ומאלה רק לאחד תהיה מחלת לב. אפילו מאלה, מאוד נדיר שהמחלה שמוצאים גורמת לבעיות באימונים וספורט.

מניסיוני ניראה שהאיושה אצל בתך איננה סימן של מחלה, אלא ההפך, סימן של בריאות הלב. האפשרות שהיא איושה לא נורמאלית קטנה, וגם אם נמצאה מחלת לב כמעט אפסית האפשרות שהיא קשורה לבעיות שיש לה בשיעורי ספורט.

הטירונות תעזור לה מאוד בכושר גופני כללי וזה דבר מאוד חיובי לכל החיים..

בבקשה למסור הצלחה בשירות ממני!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו