טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך, שמי עידו ונולד לי בן שני לפני חודש וחצי. אתמול בערב (יום שישי) גילינו שיש לו חום 37.5 מעלות דיברנו עם האחיות של כללית והם הפנו אותנו למיון. במיון בדקו אמרו שהכל בסדר רק שהם שומעים רישרוש בלב. נאמר לי שהכל בסדר אך עדיין ללכת למעקב אצל רופא. רציתי לדעת את משמעות הדבר או יותר נכון למה לצפות. לא נתנו לי יותר מידי פרטים. רק שישנו רישרוש ולהיות במעקב אצל הרופא. בברכה ושבת שלום עידו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין שבגדול הוא בריא. רשרוש זה תוספת רש ביתר לה בום-בום שיש לכל לב. רשרוש יכול להיות גם רש תקין של לב בריא, כמו המנוע של רחב חדש ויכול להיות רש מיישני לכל מינה מומי לב. אם הרופא ילדים\משפחה שלכם לא בטוח שהרש תקין, הוא יפנה אותו לקרדיולוג ילדים לבודק. סטטיסטי, ברוב הילדים בריאים, הרשרוש הוא תקין. בכול זאת הבן שלכם חייב להיבדק.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר