נוזל פריקרדיאלי והמלצה למי שפיר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• נוזל פריקרדיאלי והמלצה למי שפיר
    סילביה ג'אן
    14/07/2009

שלום, לאחר ממצא של נוזל פריקרדיאלי בסקירת מערכות מוקדמת באחד החדרים של לב העובר הופניתי לאקו לב עוברי ושם לא עלו ממצאים חריגים נוספים. למרות זאת, המליצו לי על דיקור מי שפיר. לאחר ייעוץ גנטי,הובהר לי שהיות ואני כבר בשבוע 23, אני צריכה לחכות עד שבוע 31 בכדי לעשות מי שפיר שעדיין מומלץ. על מה יכול להעיד ממצא של נוזל כזה? אין לי שום סימנים אחרים לתסמונת דאון. למה בכל זאת המליצו לי על מי שפיר גם בשבוע מתקדם כ"כ? באם הנוזל עדיין לא ייספג עד ללידה, האם הוולד יוכל לחיות עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל פריקרדיאלי

ד''ר דני פינק
    14/07/2009

שלום סילביה

כקרדיולוג ילדים אני יכול לתת תשובה להשאלה האחרונה שלח. כן אפשר לחיות עם נוזל פריקרדיאלי, במיוחד שהלב עצמו תקין. השאלות אחרות חשובות ובמקום אבל התכתובת הנכון הוא הרופא גנטיקיה ורופא נשים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה מהירה

סילביה ג'אן
    14/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 חורים והיצרות במסתם הריאתי

הילה
    21/09/2014

שלום לבני בגיל חודש גילו 2 חורים והיצרות במסתם הריאתי המפל 40-50 ואני מאוד חוששת שיצטרכו לעשות לו ניתוח לב פתוח למה אי אפשר לעשות את זה בצינתור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 חורים והיצרות במסתם הריאתי - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    24/09/2014

הי הילה
    כדי לתת תשובה סבירה את צריכה לרשום לי בצורה מפורטת את תשובת האקו לב. באיזה חורים מדובר ומה גודלם, ותאור של המסתם הראתי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו